Τρόποι Αποστολής
♦Δέμα μέσω courier έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.
♦Κόστος αποστολής 3€
♦Κόστος αντικαταβολής 2.50€

♦Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός δύο – τριών (2-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας SPEEDEX η ΕΛΤΑ αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την εταιρεία μεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), για να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Πολιτική αλλαγών
♦Eάν δεν μείνατε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία αλλαγής / επιστροφής του προϊόντος επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 6970892670 η στέλνοντας email ώστε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο.

♦Αλλαγές γίνονται δέκτες εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

♦Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί, να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι τους. Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.
Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές και επιστροφές σε μαγιό, εσώρουχα, κορμάκια, καλσόν, κοσμήματα, κάλτσες, αξεσουάρ

♦Τα προϊόντα με την ένδειξη προσφορά, έκπτωση, τελευταίο κομμάτι, Black Friday, cyber Monday δεν αλλάζονται άλλα ούτε επιστρέφονται
Το κόστος της αλλαγής (αποστολή σε εμάς και επαναποστολη) των προϊόντων το επιβαρύνεται ο πελάτης 5€

♦Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

♦Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εάν το επιθυμείτε εντός 7 ημερολογιακών ημέρων. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι δικά σας.

♦Εναλλακτικά μπορείτε να μας το στείλετε με COURIER με χρέωση στην εταιρεία μας και να αφαιρεθούν στην επιστροφή χρημάτων 5€ από την αρχική αξία του προϊόντος

♦Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

♦Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και ενημερώνεστε για αυτή.

Close Το Καλάθι μου
Close Λίστα Επιθυμιών
Recently Viewed Close
Close

Close
Κατηγορίες