Τρόποι Πληρωμής

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας πραγματοποιείται είτε με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή.

Τραπεζική Κατάθεση (Για παραγγελίες άνω των 60 Ευρώ).

Χρέωση Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας.

PayPal.


Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners.

Πληρωμή με τη μέθοδο της Αντικαταβολής Τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής έχουν υπολογιστεί αυτόματα κατά την διαδικασία παραγγελίας. Με την μέθοδο της αντικαταβολής εξοφλείτε την παραγγελία σας με την παραλαβή της, (Επιβάρυνση 2,50 €)

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση – Κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας, απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. (το κόστος κατάθεσης επιβαρύνει τον αγοραστή) Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (Order ID) και το ονοματεπώνυμο σας σαν αιτιολογία. Η παραγγελία σας θα σταλθεί όταν το ποσό εμφανιστεί στον λογαριασμό μας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να μας στείλετε με email στο info@mysteryfashion.gr το αποδεικτικό πληρωμής ( καταθετήριο ), καθώς και τον αριθμό παραγγελίας η επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6970892670

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω PayPal, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε PayPal σαν τρόπο πληρωμής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας ή της κάρτας σας.

Μόλις επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό της παραγγελίας σας καταχωρήθηκε σε εμάς, τότε θα αποσταλεί και η παραγγελία.

Αφότου ολοκληρωθεί η συναλλαγή επιτυχώς, τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Παρακαλούμε ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητων στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε περίπτωση που δεν βλέπετε το μήνυμα στα εισερχόμενα.

Close Το Καλάθι μου
Close Λίστα Επιθυμιών
Recently Viewed Close
Close

Close
Κατηγορίες