Δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 40 EURO

Τρόποι Αποστολής

Δέμα μέσω ΕΛΤΑ

Δέμα μέσω ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη. 

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται εντός δύο - τριών (2-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας SPEEDEX η ΕΛΤΑ αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την εταιρεία μεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), για να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Τα προϊόντα παραδίδονται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Τον τρόπο αποστολής τον επιλέγει ο πελάτης κατά την διαδικασία παραγγελίας. 

Σε κάθε περίπτωση διασφαλίζεται η ασφάλεια αποστολής των προϊόντων με σειριακό αριθμό αποστολής.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό τους και δεν υπάρχει άτομο να τα παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν, αφήνοντάς ειδοποίηση επικοινωνίας με το γραφείο τους.
Το χρονικό περιθώριο για την εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι 3 εργάσιμες ημέρες.
Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα σε εμάς.
Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις εναλλακτικές που έχετε.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος δικό μας, δεσμευόμαστε να αποστείλουμε εκ νέου courier στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά μας έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στη φόρμα κατά την διάρκεια παραγγελίας δεν είναι σωστά δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.
Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων ενημερώστε μας στο e-mail sales[at]mysteryfashion.gr για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.  

Στην περίπτωση του δικαιώματος υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μετά από έλεγχο και κατόπιν έγκρισης από εμάς.

Στην Επιστροφή έχετε τις εξής εναλλακτικές:

Αντικατάσταση: Θα αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε με ίδιο προϊόν όταν κριθεί ελαττωματικό, έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος).
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αντικατάσταση.
Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς εναλλακτικές λύσεις.

Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κορμάκια, κολάν, καλσόν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο.

© Copyright 2020-2021 Mystery Fashion - All Rights Reserved